Predstavitev

Podjetje Strojne instalacije U-P, Udir Primož s.p. iz Spodnje Besnice, se ukvarja s strojnimi instalacijami na področju plinskih napeljav, ogrevanja ter vodovodnih inštalacij.

Opravljamo tudi čiščenje odtokov in odmašitev ter manjša hišniška vzdrževalna dela. Med strojne instalacije spadajo vodovodne instalacije, prezračevanje in hlajenje, centralna ogrevanja – skratka vemo, kaj je treba postoriti pri gradnji ali prenovi hiše. Vse inštalacije se izdelujejo po fazah, pomembno pa je da pri tem vedno sodelujete s strokovnjakom.

Morda je na prvi pogled videti, da nekih vodovodnih cevi pač ni tako težko namestiti, a treba se je zavedati, da pri vsakih inštalacijah oz. namestitvi potrebujemo določeno strokovno znanje in izkušnje. Če tega ni, kaj hitro lahko pride do težav.

Čiščenje odtokov Intervencijska storitev je namenjena hitremu ukrepanju z namenom čim hitrejše vzpostavitve delovanja odtokov in preprečitvi nadaljnje škode, v primeru izlitja fekalij po objektu. Poskušamo vam zagotoviti možnost, da nas lahko v primeru zamašenih odtočnih cevi, pokličete kadar koli. Čiščenje odtokov po pozivu izvedemo v najkrajšem možnem času.

Izvedba celotnih strojnih instalacij v kotlovnici. Odmontiramo vašo zastarelo kurilno napravo, postavimo novo in jo priključimo po pravilni optimalni hidravlični shemi(katera je preverjena s strani proizvajalca opreme). Priključek se izvede na obstoječe dvižne vode preko mešalnih ventilov, z ekspanzijsko posodo na ogrevani vodi in sanitarni vodi.

Izvajamo:

  • sodobna centralna ogrevanja,
  • radiatorsko ogrevanje,
  • talno ogrevanje,
  • prezračevanje in hlajenje,
  • čiščenje odtokov.

Če vas naša strokovnost ni prepričala, si oglejte galerijo uspešno zaključenih projektov.